De Morgenster 2021-7

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.

De Morgenster 2021-6

november 2021

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

26 augustus: Deelnemen aan Open Huis de Sleutelbloem

31 juli 2022 - Nootdorp en Ypenburg

Op 26 augustus gaat de eerste avond van Open Huis de Sleutelbloem van 18.00-21.30 uur van start. De avond zal beginnen met een gezamenlijke maaltijd waar iedere deelnemer iets voor mee neemt, dit wordt geregeld via een app-groep. De verdere invulling van de avond wordt bepaald door de deelnemers, er is geen 'leiding' maar er zijn wel gastvrouwen. De Heilige Geest is onze leiding. Bij inbreng aan de avond kunt u denken aan:

• Een Bijbeltekst, geloofsgesprekken, getuigenissen, lofprijzing (er is een piano aanwezig), een gedicht of religieus voorwerp waardoor u geïnspireerd bent. We kunnen voor elkaar of elkaars gezinnen bidden, of met elkaar de Rozenkrans bidden.
  • Tevens is het de bedoeling dat we samen iets actiefs met het geloof gaan doen vanuit de werken van Barmhartigheid en met elkaar als groep ook af en toe samen een viering bijwonen.

We hopen dat er mooie vriendschappen uit zullen groeien. Open Huis de Sleutelbloem staat open voor iedereen, gelovig of (nog) niet, we willen een oecumenische groep vormen. Wanneer u nog helemaal niets weet van het christelijke geloof is de Alpha cursus wel aan te raden als start, maar niet verplicht.

U bent van harte welkom op deze avond. Na 26 augustus is het om de week op de vrijdagavond. Deelname is gratis op het meegebrachte eten na. Na afloop samen opruimen wordt zeer op prijs gesteld. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Erika de Vries via secretariaatnootdorp@ParochieChristusKoning.nl.

Met vriendelijke groet het Alpha follow-up team