Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.
Verzorgde heel lang wekelijks de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen. Momenteel zingt het koor een of twee keer per maand. Ook bij uitvaarten, avondwakes en jubilea is het koor actief.

25 juli openingsviering 150 jaar H. Bartholomeuskerk

02 juli 2021 - Nootdorp en Ypenburg

150 jaar B.jpgDe H. Bartholomeuskerk aan de Veenweg in Nootdorp bestaat dit jaar maar liefst 150 jaar. Uiteraard gaan we dat vieren. Een jaar lang zullen er voor jong en oud, parochiaan en niet parochiaan tal van feestelijke activiteiten zijn. Op 25 juli 2021 start ons jubileumjaar. Dat is namelijk de precieze datum dat de kerk in 1871 in gebruik werd genomen.

Op 25 juli 2021 wordt het feestjaar geopend met een plechtige hoogmis waarin onze bisschop Mgr. Van den Hende voorganger is. Bij die openingsviering nodigen ondergetekenden u namens de locatieraad uit. De hoogmis is om 11.00 uur in onze kerk.

Uiteraard hopen we u dan te mogen begroeten. Wilt u s.v.p. laten weten of u van onze uitnodiging gebruik maakt en op hoeveel mensen we kunnen rekenen.

Met vriendelijke groet en tot ziens op 25 juli.
Ilonka ten Broeke (voorzitter locatieraad) en Dick Vrijburg (pastor)
Vriendelijk verzoek u aan te melden voor 15 juli 2021 / E: secretariaatnootdorp@parochiechristuskoning.nl T: 015 3109159