25 april: Roepingenzondag

01 april 2021 - Nootdorp en Ypenburg

Op de 4e zondag van Pasen, 25 april, vieren wij Roepingenzondag met gebed om roepingen. Het thema op de poster die aan de weg hangt “wees niet bank, kom dichterbij”, verwijst naar Mozes. Er zijn gebedsprentjes die u achterin de kerk kunt vinden. We bidden om priesters en diakens die zich inzetten voor de geloofsverkondiging in woord en daad in de parochies in het bisdom Rotterdam. Het is niet altijd makkelijk de eigen roeping te onderscheiden, zegt paus Franciscus. Zeker niet in onze geseculariseerde en drukke wereld. Vronesteyn wil daarbij op een laagdrempelige manier helpen.