De Morgenster 2021-7

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.

De Morgenster 2021-6

november 2021

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

23 augustus: 22e Alpha in augustus in Bergschenhoek

05 augustus 2022 - Nootdorp en Ypenburg

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die ook in Bergschenhoek wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 25 miljoen mensen een Alpha gevolgd.

In Bergschenhoek gaat op 23 augustus aanstaande om 20.00 uur een Alpha van start. In 10 interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd.

Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.

De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 18.30 uur tot 21.30 uur in de parochiezaal aan de Smitshoek 120 in Bergschenhoek. In Nederland hebben meer dan 300.000 mensen een Alpha gevolgd. Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom!

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha- deelnemers op alphacursus.nl of neem contact op met Jan Bunnik telefoonnr. : 06-51410087 of via email Alpha@ParochieChristusKoning.nl

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.