In Bergschenhoek is een groot aantal werkgroepen en vrijwilligers aktief. Via de lijst kunt u informatie over een gezochte werkgroep opvragen.

De Morgenster 2018-5

November 2018

Geloofsgesprek binnen pastoraal team

Terugblik jubileumviering Onze Lieve Vrouw Geboorte Berkel

Bekijk
Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.
Verzorgde heel lang wekelijks de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen. Momenteel zingt het koor een of twee keer per maand. Ook bij uitvaarten, avondwakes en jubilea is het koor actief.
Vivace is een gemengd koor bestaande uit ca. 35 enthousiaste leden.

De Morgenster 2019-5

Juli 2019

Eten en Ontmoeten: hartvewarmend

Eerste Heilige Communie: vieringen in de kernen

Pastor Bracco Gartner heeft afscheid genomen

Bekijk

De Morgenster 2019-1

Februari 2019

Geloofsgesprek

Wereldjongerendagen

Jaar van de Roepingen

Bekijk
 

22-30 september: Gaat u in september ook mee op bedevaart naar Assisi?

17 juli 2021 - Nootdorp en Ypenburg

Met de corona-check-app of een vaccinatiebewijs op zak hopen wij van 22 tot en met 30 september aanstaande per touringcar door Europa te kunnen reizen naar Umbrië, een prachtige streek in Midden-Italië. Daar zullen we in en rond de plaats Assisi in de voetsporen van de HH. Franciscus en Clara treden. Ook onderweg zullen we al volop met de Franciscaanse spiritualiteit in aanraking komen.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor deze pelgrimsreis, georganiseerd door RK Den Haag. Kijkt u er ook naar uit om weer een bedevaartreis te kunnen maken? Verlangt u naar momenten van bezinning in een schitterende en inspirerende omgeving? Spreken de HH. Franciscus en Clara u aan of wilt u meer van deze heiligen te weten komen? Als u geen problemen heeft met zo nu en dan een paar kilometer wandelen op wat minder geplaveide wegen dan u in Nederland gewend bent, dan is deze pelgrimage vast iets voor u! Wacht niet te lang, want vol is vol! Mocht de reis vanwege corona niet doorgaan, dan ontvangt u het eventueel al betaalde bedrag geheel terug.
Aanmelden voor de reis kan door invullen van dit digitaal inschrijfformulier: https://huisvoordepelgrim.nl/onze-reizen/assisi/aanmelden.

Terug naar de vorige pagina
Tekstgrootte

Geen enkel probleem is ongrijpbaar. Zelfs denkbeeldige problemen zijn te overwinnen door juist te denken.