18 april: Gratis busvervoer naar de Passion

10 februari 2019 - Nootdorp en Ypenburg

Ook dit keer biedt het bisdom Rotterdam u de gelegenheid om met parochianen (jongeren en ouders van leden van jongerenkoren en vormelingen) aanwezig te zijn bij de viering van Witte Donderdag en vervolgens bij het event The Passion. Dit jaar vindt The Passion plaats op Witte Donderdag, 18 april 2019, aan het Maartensgat te Dordrecht.

Voor de vierde keer wordt het Bijbelverhaal in het bisdom Rotterdam verbeeld en bezongen aan de hand van bekende Nederlandstalige popsongs.

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven per e-mail secretariaatnootdorp@ParochieChristusKoning.nl of telefoon 0153109159 bij het secretariaat.

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.