Tarieven kerkelijke diensten 2023

Morgenster 2023-4

juli 2023

ZOMER

met o.a. een reisverslag van de Pinksternoveen fietstocht; de geslaagde fusie van de PCI-en; nieuwe data voor Eten Ontmoeten Hartverwarmend; de voortgang rond het pastoraal beleidsplan; de eucharistieviering waarin pastor Max Kwee wordt gepresenteerd en natuurlijk nieuws en artikelen uit de parochiekernen.

De Morgenster 2021-7

december 2021

Kerstmis

Actie Kerkbalans

Onder voorbehoud

Morgenster 2023-3

mei 2023

SAMEN

Hemelvaart

Pinksternoveen

Pinksteren

Lintjesregen

De Morgenster 2021-6

november 2021

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens vieringen in de Keijzershof.

De Morgenster 2021-6

november 2021

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

16-17 maart: De Stille Omgang

02 februari 2024 - Nootdorp en Ypenburg

Ook dit jaar is er de mogelijkheid om naar de Stille Omgang te gaan. De pelgrimagetocht is in de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 maart 2024

Het Gezelschap van de Stille Omgang Rotterdam organiseert de mogelijkheid om deel te nemen aan de Stille Omgang in Amsterdam. Gezamenlijk, met andere groepen pelgrims, gaan wij naar de H. Mis in de 'Obrechtkerk' in Amsterdam Oud-Zuid. Daarna vindt een korte verplaatsing per bus plaats naar het beginpunt van de tocht. Deze route is gelijk aan de route die de pastoor van de Oude Kerk in 1345 liep, nadat hij getuige was geweest van een eucharistisch wonder dat aan een zieke geschiedde: het Mirakel van Amsterdam. De tocht duurt ongeveer een uur.

Het thema voor 2024 luidt: ‘Pelgrims van hoop, biddend voor vrede’.

De organisatie heeft uit praktische overwegingen besloten de vertrektijden en één opstapplaats aan te passen. Wij gaan voorlopig van één (dubbeldekker) bus uit met een extra stop in Voorburg. Mocht het aantal aanmeldingen noodzaken tot het inzetten van twee bussen dan zullen de vertrektijden en opstapplaatsen, op het laatste moment, nog aangepast worden. De verwachte terugkomsttijd in Rotterdam-Noord zal zo omstreeks 1:00 uur ’s nachts zijn. Daarna worden de deelnemers naar hun eigen opstapplaats teruggebracht. www.destilleomgang.nl/SOAanmelden.html

De deelnamekosten zijn € 25,00 per pelgrim, de deelnamekosten voor jongvolwassenen (t/m 17 jaar) en studenten (met studentenpas) € 15,00 per persoon.