De Morgenster 2021-7

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.

De Morgenster 2021-6

november 2021

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

15 augustus: Hoogfeest Maria Tenhemelopneming in Pijnacker

05 augustus 2022 - Nootdorp en Ypenburg

Op 15 augustus viert de katholieke kerk het hoogfeest van Maria Tenhemelopneming. De plechtige Eucharistieviering ter ere van dit feest zal in Pijnacker worden gevierd voor de kernen Nootdorp en Pijnacker om 10.30 uur. Pastoor Grotaers celebreert deze mis. Pastoor Bladowski viert in Bleiswijk dit hoogfeest op dezelfde tijd. Het gerestaureerde Mariabeeld van onze kerk is een inspiratiebron geweest voor een fotograve, Madeleine Verweij. Zij heeft voor een opdracht prachtige foto’s gemaakt waarvan de mooiste (persoonlijke mening) hiernaast is weergegeven. Op haar Instagram staan meer mooie foto’s van het beeld. Mogen wij het voorbeeld volgen van deze Madeleine en Maria als een inspiratiebron en voorbeeld voor ons geloof zien.