Tarieven kerkelijke diensten 2023

Morgenster 2023-4

juli 2023

ZOMER

met o.a. een reisverslag van de Pinksternoveen fietstocht; de geslaagde fusie van de PCI-en; nieuwe data voor Eten Ontmoeten Hartverwarmend; de voortgang rond het pastoraal beleidsplan; de eucharistieviering waarin pastor Max Kwee wordt gepresenteerd en natuurlijk nieuws en artikelen uit de parochiekernen.

De Morgenster 2021-7

december 2021

Kerstmis

Actie Kerkbalans

Onder voorbehoud

Morgenster 2023-3

mei 2023

SAMEN

Hemelvaart

Pinksternoveen

Pinksteren

Lintjesregen

De Morgenster 2021-6

november 2021

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens vieringen in de Keijzershof.

De Morgenster 2021-6

november 2021

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

15-19 juli: Sayf/Youth for Christ Zomerweek

05 juli 2024 - Nootdorp en Ypenburg

SAYF.jpg

Sayf/Youth for Christ organiseert een zomerweek voor kinderen van 4-12 jaar en jongeren van 12-16 jaar. Als RK Kerk Christus Koning hebben we contacten met hen voor een inspirerende samenwerking: jongeren in Lansingerland en Pijnacker Nootdorp ontmoeten elkaar.

De jaarlijkse Zomerweek komt tot stand in de nieuwe samenwerking van SAYF|Youth for Christ in Lansingerland.De organisatie zoekt nog naar teamleden vanaf 14 jaar.

Vind jij het leuk om te sporten en leuke spelletjes te doen? Ook praktisch bezig te zijn met je geloof en dat samen met een heel tof team? Geef je dan op via @Sayflansingerland ! Om mee te doen aan het programma kan je langskomen op de diverse locaties, of je langs laten brengen door je ouders.