De Morgenster 2021-7

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens vieringen in de Keijzershof.

De Morgenster 2021-6

november 2021

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

14-28 januari: Actie Kerkbalans 2023! ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’

28 januari 2023 - Nootdorp en Ypenburg

Veel in de kerk wordt kosteloos door vrijwilligers gedaan. Niet omdat zij niets waard zijn; juist omdat zij vanvan harte aanbevolenm.jpg onschatbare waarde zijn! Zij zijn er op momenten dat het er toe doet en ook op het pastoraal team kan een beroep worden gedaan wanneer we hén nodig hebben.

Gelukkig staat ook de grote groep vrijwilligers die langs de deur gaat voor Actie Kerkbalans weer klaar om de enveloppen te verspreiden.

Geeft u alstublieft een bijdrage aan Actie Kerkbalans? Onze kerkgemeenschap kan niet zonder uw bijdrage en het geld wordt goed besteed! Er is onder andere een grote reparatie nodig aan het dak van de kerk. Als u het kunt missen, over-weeg dan of u uw bijdrage dit jaar iets kunt verhogen.

In de Kerkbalansenvelop zit informatie en een toezeggingsformulier. Wilt u het formulier ingevuld in de antwoordenvelop klaarzetten voor de vrijwilliger die het komt ophalen? Dat is voor u beiden wel zo prettig.

Dankzij uw bijdrage kan de kerk ook in de toekomst een baken van rust en inspiratie blijven en een plek voor hartverwarmende ontmoetingen.

Uiteraard kunt u ook zonder het toezeggingsformulier een bijdrage doen. Met de QR-code op deze pagina,actie KB 2023.jpg of via de rekeningnrs. NL82 INGB 0000 2670 40 of NL53 ABNA 0516 0390 24 ten name van Parochiekern H. Bartholomeus te Nootdorp o.v.v. Kerkbalans 2023. Hartelijk dank!

Op https://www.parochiechristuskoning.nl/nootdorp/onze-parochiekern/organisatie/kerkbalans vindt u meer informatie.

Frans Paap, penningmeester kern Nootdorp penningmeesternootdorp@parochiechristuskoning.nl

Namens de werkgroep Actie Kerkbalans Bartholomeuskerk, Jolanda van Eijk

Folder actie Kerkbalans

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.