Klaverjassen in het Parochiehuis

Zondag 22 oktober
In kern: Nootdorp en Ypenburg

Zondagmiddag 22 oktober is er weer een gezellige klaverjaswedstrijd in het parochiehuis van de Bartholomeuskerk, Veenweg 36, te Nootdorp. De zaal is open om 13.00 en we beginnen om 13.30 uur met klaverjassen. Deelname is € 5,00. Tussendoor wordt er een loterij gehouden, €1,00 per lot. Sponsoren zijn altijd welkom.

De netto opbrengst komt geheel ten goede aan het onderhoud van onze Bartholomeuskerk. Informatie, Piet Mooijman 015-3108379. Email: p.mooijman@ziggo.nl Commissie Fondsenwerving.

Willekeurig nieuwsbericht

Vrijwilligersdag 2017