informatieavond communievoorbereidingen 2018

Donderdag 23 november
In kern: Nootdorp en Ypenburg
Contact naam: informatieavond communievoorbereidingen 2018

De voorbereidingen voor de Eerste Heilige Communie gaan weer bijna van start. De informatieavond is gepland op donderdagavond 23 november om 20.00 uur in het Parochiehuis aan de Veenweg.

Alle ouders met name diegene met kinderen in de leeftijd van groep 4 zijn van harte welkom. Op deze geheel vrijblijvende avond krijgt u informatie over de voorbereidingen in de kerk en daarbuiten. Pas na deze avond kunt u uw kind aanmelden voor de Eerste Heilige Communie. Heeft u vragen, dan kunt u mailen met communie.bartholomeus@gmail.com.

De datum voor de communieviering in Nootdorp - Ypenburg is vastgesteld op zondag 22 april 2018 in de H. Bartholomeuskerk.

Werkgroep voorbereiding EHC