In Bergschenhoek is een groot aantal werkgroepen en vrijwilligers aktief. Via de lijst kunt u informatie over een gezochte werkgroep opvragen.

 

Cantores komt met A Christmas Festival

Zaterdag 23 december
19:30
In kern: Nootdorp en Ypenburg
Contact naam: Cantores komt met A Christmas Festival

Op zaterdagavond 23 december brengt Cantores Amatores, begeleid door het professionele Atmospheric String Quintett (& Guests) het programma ‘A Christmas Festival’.

Dit is de eerste keer dat David van Lith een echt kerstprogramma heeft samengesteld. De sfeer van het komende concert staat dan ook loodrecht tegenover Winterglow van vorig jaar, waar het toen zeker niet draaide om zoetgevooisde kerstromantiek.

Dat gebeurt nu wel met onder andere prachtige Christmas Carols van Rutter. Er zitten wonderschone liederen bij zoals Only in Sleep van Erik Ešenvalds en De Herdertjes van Jetse Bremer. Maar ook bekende nummers zoals Last Christmas van Wham en Mary did you Know van Pentatonix maken hun opwachting. Kortom: een heel verrassend eenmalig kerstconcert in het ‘home’ van Cantores, de Bartholomeuskerk aan de Veenweg in Nootdorp.

Het concert start om 19:30 en is gericht op kinderen van alle leeftijden, in het bijzonder op complete gezinnen. Alle kinderen tot twaalf jaar die komen luisteren worden bovendien getrakteerd op limonade en krijgen een leuke kerstsurprise.

Kaarten zijn te bestellen via cantores@gmail.com. Standaardprijs inclusief programma € 15,- voor studenten € 10,- en voor kinderen <12  € 7,50. Zie ‘Cantores Amatores’ op Facebook voor meer informatie.

Terug naar de vorige pagina
Tekstgrootte

Willekeurig nieuwsbericht

Houtrot

Houtrot 28 Nov 2017

Geen enkel probleem is ongrijpbaar. Zelfs denkbeeldige problemen zijn te overwinnen door juist te denken.