27 mei: Boekenmarkt

Zondag 27 mei
In kern: Nootdorp en Ypenburg

Locatie: Parochiehuis Nootdorp Veenweg 36 2631 CL Nootdorp

Op zondag 27 mei is er weer de inmiddels bekende boekenmarkt tot 17.00 uur voor de Bartholomeuskerk in Nootdorp. Op donderdag 24 mei kunt u boeken, cd’s en/of platen inleveren tussen 17.00 en 18.00 uur bij het Parochiehuis. Graag de boeken in tassen of handzame dozen aanleveren.

De gehele organisatie is weer in handen van de Vrienden van de Bartholomeuskerk. De opbrengst is wederom ten bate van het restauratie- en onderhoudsfonds van de kerk. Natuurlijk is er wel koffiedrinken na de viering maar dit zal gezellig tussen de boeken plaatsvinden.