25 februari: Klaverjassen

Zondag 25 februari
In kern: Nootdorp en Ypenburg

Locatie: Parochiehuis Nootdorp Veenweg 36 2631 CL Nootdorp

De klaverjasmiddag was weer een succes. De opbrengst is geheel bestemd voor de restauratie en onderhoudswerken aan onze Bartholomeuskerk. Het bedrag wat hiermee is opgehaald is € 559,00. Hartelijk dank hiervoor.

De volgende datum kunt u alvast noteren in uw agenda. U bent van harte welkom op zondag 25 februari om 13:00 uur in het Parochiehuis. De start van het kaarten is 13:30 uur. Deelname kost €5,- en tussendoor wordt een loterij gehouden. Een lot hiervoor kost €1,-

Informatie: Piet Mooijman, telefoon 015-3108379 of per e-mail p.mooijman@ziggo.nl