20 oktober: Abdij-dag parochie Christus Koning

Zaterdag 20 oktober
0:01
In kern: Parochie Christus Koning, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Nootdorp en Ypenburg, Pijnacker
Contact naam: 20 oktober: Abdij-dag parochie Christus Koning

Op zaterdag 20 oktober kunt u deelnemen aan de abdij-dag van Parochie Christus Koning. Stilte, gebed, het gesprek en wandelen zullen een plaats krijgen. We lezen uit de Bijbel, bidden de psalmen en zijn in stilte bij elkaar.

Het is de bedoeling dat we door ontmoeting en samenzijn ervaren wat we voor onze geloofsgemeenschap, de wereld waar wij deel van uitmaken, kunnen betekenen. Naar het verhaal dat Jezus ons leert bidden en zijn leerlingen vraagt samen met hem te zijn en ook te bidden.

Inleider: Bisschop Van den Hende.