13 september: informatieavond Alpha cursus

Donderdag 13 september
In kern: Nootdorp en Ypenburg

Locatie: Parochiehuis Nootdorp Veenweg 36 2631 CL Nootdorp

Op donderdagavond 13 september 2018 om 20.00 uur start er in Nootdorp weer een Alpha cursus. Tijdens tien interactieve en gezellige bijeenkomsten en een zaterdag ontdekt u wat het christelijk geloof inhoudt. De data van de avonden zijn 20 en 27 september, 4, 11 en 18 oktober en 1, 8, 15, 22 en 29 november en zaterdag 3 november.

De eerste avond is geheel vrijblijvend, daarna kunt u beslissen of u door wilt gaan of niet. Alpha is geschikt voor iedereen die op zoek is naar de zin van het leven. Iedereen is welkom! Deelname aan deze cursus is gratis.

De informatieavond is in de Parochiezaal van de Bartholomeuskerk aan de Veenweg 36 te Nootdorp. Mail voor meer informatie over Alpha naar AlphaParochieChristusKoning@gmail.com of neem contact op met Jacinta Bunnik telefoon 06-45647007