Wijziging van onze privacyverklaring

24 mei 2021 - Parochie Christus Koning, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Nootdorp en Ypenburg, Pijnacker

Doordat we meer zijn gaan uitzenden van vieringen en evenementen via internet was het nodig onze privacyverklaring aan te passen.

In de privacyverklaring wordt duidelijk aangegeven hoe we in onze parochie omgaan met gegevens van personen, gepubliceerde foto's en video's waar personen op staan, en rechten en plichten van betrokkenen.

De nieuwe privacyverklaring staat op onze parochiewebsite en is in te zien via deze link.