wekelijks pastorale gedachte

15 oktober 2020 - Parochie Christus Koning

pc type.gifVanaf nu zal pastor Winfried Kuipers wekelijks een pastoraal woordje publiceren op de pagina "Pastoraal Woord" onder de menukeuze "Voor iedereen"- Samen geloven. Door de coronacrisis zijn veel afspraken en bijeenkomsten afgezegd, huwelijken uitgesteld en kan ik ook niet meer op de scholen komen. Daardoor heb ik nu tijd om deze pagina bij te werken, evenals mijn eigen website www.internetpastoor.nl. Daar ga ik de komende tijd een bijbelleescursus opzetten, die ik anders in de parochie zou hebben gestart.