Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.
Verzorgde heel lang wekelijks de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen. Momenteel zingt het koor een of twee keer per maand. Ook bij uitvaarten, avondwakes en jubilea is het koor actief.

wekelijks pastorale gedachte

15 oktober 2020 - Parochie Christus Koning

pc type.gifVanaf nu zal pastor Winfried Kuipers wekelijks een pastoraal woordje publiceren op de pagina "Pastoraal Woord" onder de menukeuze "Voor iedereen"- Samen geloven. Door de coronacrisis zijn veel afspraken en bijeenkomsten afgezegd, huwelijken uitgesteld en kan ik ook niet meer op de scholen komen. Daardoor heb ik nu tijd om deze pagina bij te werken, evenals mijn eigen website www.internetpastoor.nl. Daar ga ik de komende tijd een bijbelleescursus opzetten, die ik anders in de parochie zou hebben gestart.

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.