Vieringen via kerkradio te horen én zien

30 maart 2020 - Parochie Christus Koning, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Nootdorp en Ypenburg, Pijnacker

Beste mensen,

Dinsdagmiddag heeft het pastores team vergaderd.

Wij hebben besloten een Eucharistieviering op zondag zonder publiek (uit te zenden): Als pastores vinden we het toch belangrijk om onze parochianen een hart onder de riem te steken en hen te bemoedigen.

Daarom wordt iedere zondag om 9.15 uur de eucharistie gevierd door het pastoraal team zonder publiek.

Er is gekozen voor locatie Bleiswijk, omdat hier de gelovigen eenvoudig via de kerkradio de viering thuis zowel kunnen zien als horen.

De vieringen zijn te volgen via deze link. (aangepast op 22-3-2020)

Vrg, pastor Bladowski