Uitvaart en kerk

30 maart 2020 - Parochie Christus Koning, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Nootdorp en Ypenburg, Pijnacker

Als er iemand overlijdt, dan is de herdenkingsviering in de kerk nog wel mogelijk.

Er zijn wel een aantal aanvullende regels wegens de uitbraak van het coronavirus ter bescherming van alle aanwezigen.

Mensen, die verkouden zijn of symptomen hebben die op aanwezigheid van het virus lijken, dienen thuis te blijven.

Het aantal genodigden graag zo beperkt mogelijk houden, in ieder geval niet meer dan de RIVM richtlijn, en geen handen geven of omhelzingen en afstand houden.

Bij een overlijden neemt u contact op met een uitvaartondernemer. De(-ze) uitvaartondernemer zorgt voor verdere communicatie richting het secretariaat en de uitvaart coördinator.