Redactie Morgenster op pad

06 november 2017 - Parochie Christus Koning, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Nootdorp en Ypenburg, Pijnacker

Zaterdag 4 november was de Dag van het Kerkblad, georganiseerd door de Zalige Zalm.

Bij de Zalige Zalm wordt ons vernieuwde Morgenster gemaakt en uitgegeven.

Op de Dag van het Kerkblad, die plaats vond in de Paaskerk te Baarn, waren 170 mensen aanwezig van vele parochies en PKN kerkgemeenschappen.

Het thema was: Laat zien wat je gelooft. Elsbeth Gruteke en Leo Fijen hielden een lezing met als onderwerp: Inspiratie en Hoe blijf je in contact met de parochianen in een veranderend kerklandschap. Verder waren er workshops, o.a. van optimale lay-out en de kracht van foto’s.

Al met al een boeiende dag en de redactie gaat er vol inspiratie mee aan de slag!