Pastoraal werker gevonden

24 juli 2018 - Parochie Christus Koning

Na het vertrek van pastor Wijsman is het bisdom op zoek gegaan naar een pastoraal werker voor onze parochie en heeft iemand gevonden. Het bestuur van de parochie en het pastoresteam heeft inmiddels kennis gemaakt met de kandidaat. De naam en de ingangsdatum van zijn benoeming zal bekendgemaakt worden zogauw zijn vertrek uit zijn huidige parochie bekend gemaakt is.

In ieder geval kunnen we alvast zeggen dat hij in eerste instantie binnen het team de porefeuilles communicatie en leren gaat invullen. Hij woont niet in de parochie maar zal in Pijnacker zijn werkkamer krijgen.

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.