Pastor Kuipers doet verslag van zijn sabbatverlof

28 maart 2020 - Parochie Christus Koning, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Nootdorp en Ypenburg, Pijnacker

Pastor Kuipers is vervroegd teruggekeerd uit de Filippijnen. Zondag 29 maart zal hij in de viering die vanuit Bleiswijk uitgezonden wordt via Kerkradio.nl vertellen over zijn ervaringen. (Denk aan zomertijd).

Op zijn website www.internetpastoor.nl heeft hij onder Nieuws zijn dagboek met foto's gepubliceerd, alsmede een samenvatting van zijn studie over Oosterse religies, met als vraag: kunnen de oosterse religies in vrede samenleven in deze wereld?

Nathalie sesma in klas.jpg

Autheur: pastor Kuipers

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.