Pastoor Dick van Klaveren: 25 jaar pastoor

26 juni 2018 - Parochie Christus Koning

Beste parochianen

Sommigen kennen Pastoor Th. A.H. (Dick) van Klaveren niet; andere weten het nog als de dag van gisteren dat Dick in onze OLV Geboorte kerk in Berkel in Rodenrijs is gewijd als priester.

Op zondag 10 juni j.l. is het 25 jarig pastoorschap, met gepaste stijl, gevierd in een bijzonder viering in de H. Josephkerk in Gouda. Het bestuur van onze parochie was uitgenodigd  en hebben deze mooie viering meegemaakt.

Feest viert Pastoor Dick van Klaveren nooit alleen. In aanwezigheid van veel parochianen en genodigden alsmede kapelaan B. van Paasen,  Diaken Schuurmans en Diaken Evers, vanuit de Met, veel muziek en een bijzonder indrukwekkende overweging heeft de gemeenschap dit heuglijk feit gevierd. De eerste jaren als priester in onze parochie is uitgebreid gememoreerd en heeft bij de pastoor goede indrukken achter gelaten.

20180610_Dick_van_Klaveren_25-jaar_pastoor.jpg

Pastoor van Klaveren is nu actief in de parochie Sint Jan de Doper; in Bodegraven, Boskoop, Gouda, Moordrecht/Gouderak, Waddinxveen en Moerkapelle/Zevenhuizen.

Het Dagelijks bestuur.