Openstelling kerk voor persoonlijk gebed

28 mei 2020 - Parochie Christus Koning, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Nootdorp en Ypenburg, Pijnacker

Kerken van Parochie Christus Koning zijn bijna allemaal op enkele dagen van de week open voor persoonlijk gebed en het aansteken van een kaarsje.

- Sint Willibrord in Bergschenhoek is geopend: - zondag van 9.15 uur tot 10.30 uur.

- Onze Lieve Vrouw Geboorte in Berkel is geopend: - zondag van 11.00 uur tot 12.00 uur.

- Onze Lieve Vrouwe Visitatie in Bleiswijk is geopend: - zondag van 11.00 uur tot 12.00 uur.

- H. Joannes de Dooper in Pijnacker is geopend: - woensdag van 9.00 uur tot 10.00 uur                                                                                                              - zondag van 11.00 uur tot 12.00 uur.

- H. Bartholomeus in Nootdorp is geopend: - vrijdag van 9.00 uur tot 10.00 uur                                                                                                                    - zondag van 9.15 uur tot 10.15 uur.