De Morgenster 2021-7

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens vieringen in de Keijzershof.

De Morgenster 2021-6

november 2021

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

nieuwe cursus Marriage Course

20 september 2022 - Parochie Christus Koning, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Nootdorp en Ypenburg, Pijnacker

Op 7 oktober start weer de online doe-het-samen-relatiecursus "Marriage Course", in 7 avonden.

Wil je je relatie verdiepen?

Willen jullie samen bepaalde vragen oplossen? Wil je jullie sterke band graag nóg sterker maken? De Marriage Course is geschikt voor elk stel dat de onderlinge band wil versterken.

Het maakt niet uit of je nog maar net samen bent of al meer dan dertig jaar getrouwd. De cursus reikt jullie allerlei onderwerpen aan om samen te bespreken, in de rust en veiligheid van je eigen huis.

Óók als je al een mooie relatie hebt: deze cursus helpt om jullie band verder te verdiepen en versterken.

Aan de vorige cursus deden meer dan 30 paren mee; de reacties waren vrijwel allemaal heel positief.

Zie dit filmpje.

Wat levert de Marriage Course de deelnemers op?

-> weer eens echt tijd en aandacht voor elkaar. De cursus brengt je naar de meest uiteenlopende gespreksonderwerpen. Natuurlijk blijft alles wat je bespreekt veilig onder elkaar.

-> meer inzicht in jezelf, in je partner en in jullie relatie. Je vertelt elkaar over je eigen jeugd en opvoeding, jouw levensgeluk en -vragen, en de doelen die je (nog) zou willen bereiken in het leven.

-> een kans om samen te groeien en je relatie te versterken: samen pak je ook de dingen aan die minder lekker lopen. De cursus biedt daarvoor het gereedschap en helpt jullie ermee te oefenen.

-> een kans om samen jullie liefde te (her)ontdekken en daar samen van te genieten: jullie relatie, het belangrijkste project van je leven, is die extra aandacht dubbel en dwars waard.

De kosten bedragen € 25 per paar.

Aanmelden kan tot en met 7 oktober 12 u via dit formulier