Kerkbalans 2018: Geef voor je kerk – The Movie

26 januari 2018 - Parochie Christus Koning

Vicaris-generaal Tjeerd Visser verbindt de actie Kerkbalans met gebed en geloof: “Hoe meer we het contact zoeken met Onze Lieve Heer, hoe meer we van Hem ook zullen leren hoe belangrijk het is om te geven. Op de eerste plaats dat je jezelf geeft, zoals God zichzelf ook gegeven heeft.” Daarnaast is het belangrijk om een financiële bijdrage te geven. Je bent als gelovige geroepen “om jezelf te geven voor Hem, voor de anderen en vooral voor Gods plan met deze wereld, waar de Kerk een onmisbare rol in heeft. Om die rol, die God aan zijn Kerk gegeven heeft, waar te maken moeten we met z’n allen ook bijdragen aan de actie Kerkbalans.”