In Bergschenhoek is een groot aantal werkgroepen en vrijwilligers aktief. Via de lijst kunt u informatie over een gezochte werkgroep opvragen.

De Morgenster 2018-5

November 2018

Geloofsgesprek binnen pastoraal team

Terugblik jubileumviering Onze Lieve Vrouw Geboorte Berkel

Bekijk

De Morgenster 2019-5

Juli 2019

Eten en Ontmoeten: hartvewarmend

Eerste Heilige Communie: vieringen in de kernen

Pastor Bracco Gartner heeft afscheid genomen

Bekijk

De Morgenster 2019-1

Februari 2019

Geloofsgesprek

Wereldjongerendagen

Jaar van de Roepingen

Bekijk
 

Jongerenwerker

20 mei 2017 - Parochie Christus Koning, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs

Met groot genoegen stel ik mij via deze wijze aan u voor. Mijn naam is Minh Thu Ho Si. Als een kind wiens beide rooms-katholieke ouders bootvluchtelingen zijn geweest ben ik opgegroeid in Midden-Delfland te Den Hoorn. Mede dankzij hun grote kerkelijke betrokkenheid heb ik ervaren dat de kerk een veilige plek is waarin geloof, hoop en liefde centraal staan. Verheugd mag ik u mededelen dat ik vanaf heden als nieuwe jeugd- en jongerenwerkster werkzaam mag zijn voor de parochie Christus Koning. Met een dankbaar hart zal ik mijn uiterste best doen om mijn steen bij te dragen aan de geloofsbeleving van de jongeren, waarin zij geliefd mogen voelen in een vertrouwd kerkgemeenschap van onze liefdevolle Heer.

Voor vragen of suggesties met betrekking tot het jongerenwerk, én voor een praatje kunt u mij altijd benaderen. Ik ben altijd in voor gezelligheid! Mijn e-mailadres is jongerenwerk@parochiechristuskoning.nl en elke dinsdag ben ik op de pastorie in Berkel en Rodenrijs.

Minh Thu Ho Si

Terug naar de vorige pagina
Tekstgrootte

De dingen die u met elkaar gemeen hebt maken een relatie aangenaam. De verschillen maken haar interessant.