Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.
Verzorgde heel lang wekelijks de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen. Momenteel zingt het koor een of twee keer per maand. Ook bij uitvaarten, avondwakes en jubilea is het koor actief.

Jaar van Sacramenten

03 oktober 2021 - Parochie Christus Koning, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Nootdorp en Ypenburg, Pijnacker

Op zondag 17 oktober begint een nieuw diocesaan themajaar in het bisdom Rotterdam: het Jaar van de Sacramenten.

Deze datum, als start van het Jaar van de Sacramenten, valt samen met het begin van de ‘diocesane fase’ (oktober 2021 - april 2022) ter voorbereiding op deze bisschoppensynode.

De bisschop is op zondag 17 oktober om 15.00 uur hoofdcelebrant in een speciale eucharistieviering in de HH. Laurentius en Elisabeth Kathedraal in Rotterdam. Het Jaar van de Sacramenten zal duren tot 9 juli, het feest van de HH. Martelaren van Gorcum die met hun leven hebben getuigd van het geloof in de eucharistie.

Klik hier voor meer informatie.