Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.
Verzorgde heel lang wekelijks de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen. Momenteel zingt het koor een of twee keer per maand. Ook bij uitvaarten, avondwakes en jubilea is het koor actief.

Internetcriminaliteit

10 november 2021 - Parochie Christus Koning, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Nootdorp en Ypenburg, Pijnacker

Van het bisdom kregen we het bericht dat er onlangs opnieuw een aantal meldingen is ontvangen dat internetcriminelen actief zijn die zowel per e-mail als via whatsapp-berichten versturen waarin ze de naam van een priester of een kerkelijke instantie gebruiken.

De internetcriminelen versturen een bericht dat afkomstig lijkt te zijn van een parochiepriester of een kerkelijke instelling. Zij zijn uit op geld. Zo wordt bijvoorbeeld in het bericht gezegd dat cadeaukaarten worden gekocht voor een ziek meisje. Ga daar niet op in.

Tips:

• Klik niet op een link of afbeelding in het bericht, reageer er ook niet op

• Blokkeer het nummer

• Kijk welke mobiele nummers of privé-emailadressen op uw parochiewebsite staan en beoordeel of de vermelding van dit nummer noodzakelijk/wenselijk is

• Informeer de parochiebestuurders en (kern)vrijwilligers over deze vorm van fraude opdat zij extra oplettend worden.

• In onze parochie wordt nooit via e-mail, WhatsApp-bericht of SMS-bericht van de pastoor om geld gevraagd, een mail of bericht met die boodschap is dus altijd nep.

Bij twijfel over een e-mail, WhatsApp-bericht of SMS-bericht kunt u in onze parochie terecht bij onze webmaster/IT-coördinator Mike van London

Meer informatie kunt u ook vinden op de website van de RKKerk.