Informatieavond H. Vormsel 11 september

10 september 2018 - Parochie Christus Koning, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Nootdorp en Ypenburg, Pijnacker

Uitnodiging: Informatieavond H. Vormsel.

Dinsdag 11 september 2018 van 19:30 uur tot 21:00 uur in het parochiehuis Pijnacker, Oostlaan 38A,  op de eerste verdieping.

Op de informatieavond zijn ouders en/of verzorgers en kinderen welkom. De leeftijd van de doelgroep van het Heilig Vormsel is vanaf groep 8 van de basisschool (schooljaar 2018/2019).

Deze informatieavond is geheel vrijblijvend. Om een idee te krijgen op hoeveel mensen en kinderen we kunnen rekenen, vragen we u om uw aanwezigheid kenbaar te maken door uw gegevens te mailen

Mocht u vragen hebben dan kunt u hier contact opnemen.

U kunt uw kind ook alvast online aanmelden voor het Vormsel.

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.