De Morgenster 2021-7

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens vieringen in de Keijzershof.

De Morgenster 2021-6

november 2021

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

Hoe kunt u de online vieringen bekijken via internet?

22 oktober 2020 - Parochie Christus Koning

Hoe kunt u de viering van YouTube vinden?

Als u live de viering mee wilt maken kunt u dit op verschillende manieren doen.

De meest eenvoudige manier is te klikken op de link in wekelijkse mail van het secretariaat. Die mail krijgt u als u uw emailadres aan het secretariaat heeft doorgegeven. Als u zondag ca. 10.55 uur op de link in de weekbrief klikt, komt u automatisch in de viering door te klikken op NU LIVE.

Een andere eenvoudige manier is naar de website van de parochie Christus Koning te gaan: www.parochiechristuskoning.nl. U klikt op Vieringen, u ziet dan het volgende schema:

Hieronder vindt u een overzicht van de komende vieringen.

De volgende vieringen zijn online of later te volgen:

Vervolgens klikt u in de regel Berkel en Rodenrijs op via YouTube. U gaat vervolgens via Playlists, naar Vieringen. Hier kunt u kiezen welke viering u wilt horen en zien.

Naast Vieringen kunt u ook kiezen voor: PCK-thuiskerk, Jongeren en worship Home. Hier kunt u kiezen uit andere uitzendingen van het pastoraal team en jongeren.

Als u over een Smart-tv (modellen vanaf 2013)  beschikt kunt u via een app van YouTube op het kanaal van de Parochie Christus Koning de vieringen op uw televisie bekijken.