12 april: HCM komt met sfeervol Passie-Paasconcert

30 maart 2019 - Parochie Christus Koning, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Nootdorp en Ypenburg, Pijnacker

Vrijdag 12 april a.s. zNoortje-van-Middelkoop-2.jpgal het jaarlijkse Passie-Paasconcert van het Hollands Christelijk Mannenkoor weer plaats vinden. De O.L.V.- Geboortekerk aan de Noordeindseweg 102 te Berkel en Rodenrijs zal hiervoor een sfeervolle ambiance bieden. De aanvang is 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.

Aan deze Passie-Paaszang wordt medewerking verleend door het Hollands Christelijk Mannenkoor uit Lansingerland onder leiding van Arjan Breukhoven. En met de muzikale medewerking van Noortje van Middelkoop (panfluit), Henk Jan Drost (trompet) en Matthijs Breukhoven (orgel) belooft dit concert heel bijzonder te worden.

Een meditatie wordt gehouden door Ton Halin, sinds enige tijd als pastor verbonden aan de Parochie Christus Koning. Het concert met veel zang én samenzang is in een week voor het paasweekend een toepasselijke opmaat naar het feest van de opstanding.

De toegang is gratis, aan het eind van de avond zal er een collecte worden gehouden om de gemaakte kosten enigszins te compenseren. Zie voor meer info de website www.hcm.nu.

HCM-Passie-Paasconcert-2019.jpg