Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.
Verzorgde heel lang wekelijks de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen. Momenteel zingt het koor een of twee keer per maand. Ook bij uitvaarten, avondwakes en jubilea is het koor actief.

Gert Schuring Vrijwilliger van het Jaar 2021 in Lansingerland

07 januari 2022 - Parochie Christus Koning, Berkel en Rodenrijs

'Onze' Gert Schuring is gekozen tot individueel vrijwilliger van het jaar 2021 in de gemeente Lansingerland.

Woensdag 5 januari was via RTVLansingerland de bekendmaking van de winnaars. In de categorie individueel vrijwilliger waren er drie genomineerden.

Gert won en daar zijn we heel blij mee. Hij is vele fronten al heel vele jaren actief als vrijwilliger, ook bij de Onze Lieve Vrouw Geboorte kerk in Berkel in de Christus Koning parochie met heel veel activiteiten, waar het maar nodig was.

Daarnaast is Gert vrijwilliger bij de brandweer, en voor de Roparun, stichting Letland, en als 'timmeropa'.

Reden genoeg voor een hartelijke felicitatie van alle parchianen, en het uitspreken van grote dank voor alles wat Gert voor ons heeft gedaan. En ook dank aan de naaste omgeving van Gert die hem al die uren dat hij wich vrijwillig inzet, moet missen.