Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.
Verzorgde heel lang wekelijks de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen. Momenteel zingt het koor een of twee keer per maand. Ook bij uitvaarten, avondwakes en jubilea is het koor actief.

Gaat u in september ook mee op bedevaart naar Assisi?

15 juli 2021 - Parochie Christus Koning

Met de corona-check-app of een vaccinatiebewijs op zak hopen wij van 22 tot en met 30 september a.s. per touringcar door Europa te kunnen reizen naar Umbrië, een prachtige streek in Midden-Italië. Daar zullen we in en rond de plaats Assisi in de voetsporen van de HH. Franciscus en Clara treden. Ook onderweg zullen we al volop met de Franciscaanse spiritualiteit in aanraking komen.
Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor deze pelgrimsreis, georganiseerd door RK Den Haag. Kijkt u er ook naar uit om weer een bedevaartreis te kunnen maken? Verlangt u naar momenten van bezinning in een schitterende en inspirerende omgeving? Spreken de HH. Franciscus en Clara u aan of wilt u meer van deze heiligen te weten komen? Als u geen problemen heeft met zo nu en dan een paar kilometer wandelen op wat minder geplaveide wegen dan u in Nederland gewend bent, dan is deze pelgrimage vast iets voor u!

Voor meer informatie over deze inspirerende reis, zie hier.

Ook kunt u contact opnemen met de organisatoren/begeleiders van deze reis: reisleider Corina van der Ende –  c.vanderende@xs4all.nl of
06-46644800, geestelijk begeleider diaken Jos van Adrichem – diaken.josvanadrichem@p4ev.nl of 06-46524982.
Aanmelden voor de reis kan door invullen van dit digitaal inschrijfformulier.

Wacht niet te lang, want vol is vol! Mocht de reis vanwege corona niet doorgaan, dan ontvangt u het eventueel al betaalde bedrag geheel terug.

Bron: Parochie de Vier Evangelisten, Leyweg 930, 2545 GV Den Haag

Autheur: diaken Jos van Adrichem

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.