Feestelijke viering presentatie pastor Bladowski

11 oktober 2017 - Parochie Christus Koning, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Nootdorp en Ypenburg, Pijnacker

Zaterdag 7 oktober was de presentatie van Pastor Stefan Bladowski in de Pius X kerk in Rodenrijs.

In een volle, met mooie bloemen versierde kerk las vicaris Egging de benoemingsbrief voor.

Voorgangers waren naast de vicaris pastor Bladowski, diaken Vrijburg en pastor Kuipers. Vanuit de kernen waren er misdienaars en lectoren.

Er werden verschillende symbolische cadeaus aangeboden:

Diaken Vrijburg overhandigde het beleidsplan van de parochie Christus Koning.

Pastor Kuipers gaf een IPhone, symboliserend de goede communicatie in het    team.

Jongerenwerker Minh Thu en een jongere gaven een mooie thee-mok en iets lekkers, met daarbij de wens, dat de pastor vaak thee komt drinken

De vicevoorzitter van het parochiebestuur Leon van Adrichem gaf naast een bos bloemen ook de sleutels van de pastorieën.

Jan de Groot, portefeuillehouder liturgie van de pastoraatsgroep Bleiswijk kwam met een foto van de Bleiswijkse Passion

Uit Nootdorp overhandigde Henk van der Sman een cadeau vanuit de kinderkerk

Rob van der Ouderaa, locatievoorzitter Bergschenhoek, gaf een kaars en een boekje van het Marialof

Voorzitter locatieraad Berkel Johan van der Burg kwam met wijn en een restauratiekaars met logo van de kerk.

Uit Pijnacker gaf Annie van der Burg het jubileumboek 125 jaar Kei van een kerk en een kwartetspel met o.a. gebouwen, teamleden, kerkelijke hoogtijdagen en kerkinterieur.

Pastor Bladowski kreeg zo een warm onthaal in een warme, moderne kerk. Zijn woonplaats wordt Bleiswijk, hij is ook locatiepastor van Bleiswijk. Desalniettemin gaat hij zich voor de hele parochie inzetten.

Na afloop was er een gezellig samenzijn waar heerlijke koffie werd geschonken.

De pastor voelde zich meteen thuis, hij ging bij veel mensen langs om een praatje te maken.

presentatie B.jpgpresentatie D.jpg