Culturona miniconcert vanuit de OL Vrouw Geboortekerk

20 december 2020 - Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk

Culturona

Vanuit Heel Lansingerland Helpt en Cultuur aan het Lint is een schitterend initiatief gelanceerd dat door RTV Lansingerland in beeld wordt gebracht. Onder de toepasselijke naam Culturona, een programma over cultuur tijdens de coronacrisis. Hieronder volgt een registratie van een van de concerten opgenomen in de Onze Lieve Vrouw Geboortekerk in Berkel en Rodenrijs. In deze registratie staan pianist Friso Woudstra, organist Wim Madderom, violiste Eline van den Beukel-Renes en trompettist Jeroen centraal.

Klik hier om het concert te bekijken.

Het programma

1. Henry Haron Voluntary in G voor orgel, 2. G.F. Händel Messiah: Comfort ye my people voor orgel en trompet, 3. Liedboek, nr. 885 Groot is uw trouw, o Heer voor orgel, trompet en viool, 4. Liedboek, 1005 Christ, be our light voor orgel, trompet en viool, 5. T. Albinoni Adagio in G voor orgel en viool, 5. C. Franck Panis Angelicus voor orgel en trompet, 5. J.S. Bach Air voor piano en viool, 6. S. Rachmaninov Vocalise voor piano en viool, 7. Eric Vloeimans Fun in the sun, variation nr. 1 voor piano en trompet, 8. Eric Vloeimans Lex voor piano en trompet, 9. A. Piazzolla Ave Maria voor piano en viool.