Actie Kerkbalans: Geef vandaag voor de kerk van morgen

02 februari 2021 - Parochie Christus Koning, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Nootdorp en Ypenburg, Pijnacker

Meer dan ooit missen we de warmte van andere mensen om ons heen: de handdruk bij een ontmoeting, een spontane knuffel, dat klopje op de schouder.

Mensen zoeken verbinding, contact en genegenheid.

En de kerk is daarbij voor veel mensen niet weg te denken: samenkomen om je geloof in God, maar ook je levenservaringen, te delen. Met elkaar. Dat geeft een bijzondere band. Kerkbalans vraagt u om te investeren in een levende kerk tijdens en na corona. Omdat we mensen zijn, mensen die elkaar opzoeken in lastige, maar ook mooie tijden.

Wilt u ook dat de kerk kan blijven doen waar ze al eeuwenlang voor staat?

Geef dan vandaag voor de kerk van morgen.

Dankzij uw bijdrage kan de kerk voortbestaan.

Inspirerende vieringen

In onze kerk kunt u elke week even pauze nemen. Uitstijgen boven de drukte van de dag om te bidden, om aangeraakt te worden door God en om uw geloof met anderen te delen.

Een zorgzame gemeenschap

We bemoedigen, helpen en zorgen voor elkaar. Dat is het kloppende hart van ons kerk-zijn.

Een gastvrije kerk

Wie u ook bent en waar u ook vandaan komt: in onze kerk bent u welkom. U vindt er een luisterend oor.

God houdt ook van u en kent u zoals u echt bent. “Zoals we met ons geloof en onze beschikbare talenten bijdragen aan het leven van de Kerk, is het tevens onze roeping om van onze financiële middelen te delen met de gemeenschap van de Kerk.

Actie Kerkbalans nodigt ons daartoe uit.”

Bisschop Hans van den Hende, voorzitter van de Nederlandse Bisschoppenconferentie.

Uw gift aan Kerkbalans is (deels) aftrekbaar voor de belasting.

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.