Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.
Verzorgde heel lang wekelijks de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen. Momenteel zingt het koor een of twee keer per maand. Ook bij uitvaarten, avondwakes en jubilea is het koor actief.

Aanmelding voor vieringen op zondag

24 december 2021 - Parochie Christus Koning

Vanwege de corona crisis is het aantal gelovigen dat mag worden toegelaten tot een viering vastgesteld door de bisschoppenconferentie op 50.  Vieringen na 17.00 uur mogen niet publiekelijk worden gehouden.
Wanneer u  naar een zondagse viering wilt komen moet u zich van te voren aanmelden bij uw parochiekern. Iedere parochiekern heeft een eigen systeem hiervoor. Helaas betekent dit ook dat er mensen geweigerd kunnen worden. U kunt altijd via de kerkradio of YouTube de viering wel volgen in al onze parochiekernen.

Voor de doordeweekse vieringen geldt geen aanmedlingsplicht.

Voor uitvaarten geldt een ander maximum aantal bezoekers. Dit is afhankelijk van de grootte van het kerkgebouw en het maximum aantal zitplaatsen op 1,5 meter afstand.

Voor alle bezoekers geldt dat er tijdens het lopen een mondkapje verplicht moet worden gedragen en dat er 1,5 meter afstand gehouden moet worden.

Deze maatregelen zijn vanaf 20 december 2021 afgekondigd door de bisschoppenconferentie. U kent ze verder terugvinden op de website RKKerk.nl of bisdomRotterdam.nl

Bron: https://www.rkkerk.nl/verdere-aanscherping-coronamaatregelen-voor-r-k-kerk-vanaf-19-december/#more-12140

Autheur: pastor Ton Halin