Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.
Verzorgde heel lang wekelijks de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen. Momenteel zingt het koor een of twee keer per maand. Ook bij uitvaarten, avondwakes en jubilea is het koor actief.

Aanmelden voor Vormselproject 2021-2022

24 augustus 2021 - Parochie Christus Koning, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Nootdorp en Ypenburg, Pijnacker

Aanmelden voor de vormselvoorbereiding 2021-2022 is nu mogelijk.

De informatiebijeenkomst voor de ouders is op zaterdag 4 september 2021 in het parochiehuis van Nootdorp en begint om 16.30 uur

Aanmelden voor de informatiebijkomst kan via vormsel@parochiechristuskoning.nl.

Vormselproject

We beginnen op zaterdag 11 september om 16.30 uur met de Vormselvoorbereiding in het parochiehuis Bergschenhoek.

De bijeenkomsten vinden wisselend plaats in het parochiehuis van de Bartholomeuskerk te Nootdorp of de parochiezaal van de Sint Willibrordkerk te Bergschenhoek.

Meer weten?