17 sept. Informatieavond Vormselvoorbereiding

16 september 2019 - Parochie Christus Koning, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Nootdorp en Ypenburg, Pijnacker

Herinnering Informatieavond Vormselvoorbereiding in Nootdorp.

Dit najaar start er weer een nieuwe groep kinderen aan de voorbereiding van hun Heilig Vormsel.

Wij nodigen u en uw kind van harte uit voor de informatieavond op:

Dinsdag 17 september 2019 van 19.30 tot 21.00 uur in het Parochiehuis in Nootdorp ( Veenweg 36, naast de kerk)

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u informatie over de voorbereidingen, in de kerk en daarbuiten. Ook zullen we toelichten op welke manier u als ouder/verzorger hierbij betrokken kunt zijn.

U kunt uw kind aanmelden vanaf 1 augustus a.s. tot uiterlijk 16 september 2019. Deze informatieavond is geheel vrijblijvend en u bent van harte welkom. Nadere informatie bij Pastor Halin of via de mail