14 sept. Informatiebijeenkomst Vormsel

04 september 2020 - Parochie Christus Koning, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Nootdorp en Ypenburg, Pijnacker

Ook dit jaar zal de Vormselwerkgroep Parochie Christus Koning zich inzetten ten behoeve van de kinderen die zich gaan voorbereiden op het Heilig Vormsel.

Bij de voorbereiding wordt gebruik gemaakt van het Vormselproject ”In Vuur en Vlam” dat is ontwikkeld in het Bisdom Rotterdam en wordt getypeerd als een fris en eigentijds project dat zich onderscheidt door de missionaire insteek, de gevarieerde werkvormen, het uitnodigde materiaal en de aantrekkelijke vormgeving. Jongeren die zich met dit project voorbereiden op het sacrament van het Vormsel krijgen een duidelijke boodschap mee.

Om deze werkwijze uit te leggen vindt er een informatiebijeenkomst plaats op: maandag 14 september 2020 van 19.30 uur tot 21.00 uur  in het Parochiehuis, naast de kerk, aan de Veenweg 36, 2631 CL Nootdorp.

Op de informatiebijeenkomst zijn ouders en/of verzorgers welkom.

I.v.m. Corona is er dit jaar geen kinderprogramma tijdens deze bijeenkomst.

De leeftijd van de doelgroep van het Heilig Vormsel is groep 8 van de basisschool (schooljaar 2020/2021). Deze informatiebijeenkomst is geheel vrijblijvend en om een idee te krijgen op hoeveel mensen we kunnen rekenen, vragen we u om uw aanwezigheid kenbaar te maken door uw gegevens te mailen.

Mocht u verhinderd zijn dan kunt U hier ook contact opnemen.

De vormselviering is op zaterdag 6 februari 2021 om 19.00 uur in de O.L. Vrouw Geboortekerk te Berkel en Rodenrijs.

Ook gaan de vormelingen op kamp in Kamphuis Ahoy te Den Hout van 13 november t/m 15 november 2020.

Vormselwerkgroep Parochie Christus Koning