Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.
Verzorgde heel lang wekelijks de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen. Momenteel zingt het koor een of twee keer per maand. Ook bij uitvaarten, avondwakes en jubilea is het koor actief.

Kerstviering

Het aantal parochianen is zo groot dat onze kerk met Kerstmis te klein is.
Sinds een aantal jaren wordt daarom de schuur van Bunnik plants omgebouwd tot een sfeervolle ruimte waar de gezinsviering en de thema viering plaats vinden. De werkgroep „Kerstvieringen bij Bunnik‟ brengt dit tot stand. De Nachtmis, met medewerking van het St.Caeciliakoor vindt plaats in de kerk.

Eef Zwinkels

Willekeurig nieuwsbericht