In Bergschenhoek is een groot aantal werkgroepen en vrijwilligers aktief. Via de lijst kunt u informatie over een gezochte werkgroep opvragen.

De Morgenster 2018-5

November 2018

Geloofsgesprek binnen pastoraal team

Terugblik jubileumviering Onze Lieve Vrouw Geboorte Berkel

Bekijk
Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.
Verzorgde heel lang wekelijks de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen. Momenteel zingt het koor een of twee keer per maand. Ook bij uitvaarten, avondwakes en jubilea is het koor actief.
Vivace is een gemengd koor bestaande uit ca. 35 enthousiaste leden.

De Morgenster 2019-5

Juli 2019

Eten en Ontmoeten: hartvewarmend

Eerste Heilige Communie: vieringen in de kernen

Pastor Bracco Gartner heeft afscheid genomen

Bekijk

De Morgenster 2019-1

Februari 2019

Geloofsgesprek

Wereldjongerendagen

Jaar van de Roepingen

Bekijk
 

Kerkradio en internet

Als u tijdelijk of permanent niet naar de kerk kunt gaan, bestaan er meerdere mogelijkheden om de viering(en) te beluisteren:

  • Als u een internetaansluiting hebt kunt u de viering live volgen of zelfs bekijken. Ook het downloaden achteraf is mogelijk. Verdere informatie vindt u op de algemene Kerkradio-pagina van de parochie.
  • Verder zijn er een aantal Kerk Web Radio‟s aangeschaft voor mensen die geen internetaansluiting hebben. Wanneer u moeilijk ter been bent of lichamelijke beperkingen heeft dan is de Kerk Web Radio een perfecte oplossing. U kunt vanaf uw stoel / bed de viering in onze Kerk of een andere aangesloten Kerk beluisteren via de telefoonaansluiting en het stopcontact. Tijdens het luisteren bent u niet telefonisch bereikbaar. U kunt wel zelf bellen wanneer u hulp nodig heeft. Het kastje krijgt u in bruikleen. Bent u geïnteresseerd en heeft u nog vragen dan kunt u hiermee terecht op het secretariaat.
Terug naar de vorige pagina
Tekstgrootte

Geen enkel probleem is ongrijpbaar. Zelfs denkbeeldige problemen zijn te overwinnen door juist te denken.