Kerkradio en internet

Als u tijdelijk of permanent niet naar de kerk kunt gaan, bestaan er meerdere mogelijkheden om de viering(en) te beluisteren:

• Als u een internetaansluiting hebt kunt u de viering live volgen of zelfs bekijken. Ook het downloaden achteraf is mogelijk. Verdere informatie vindt u op de algemene Kerkradio-pagina van de parochie.
  • Verder zijn er een aantal Kerk Web Radio‟s aangeschaft voor mensen die geen internetaansluiting hebben. Wanneer u moeilijk ter been bent of lichamelijke beperkingen heeft dan is de Kerk Web Radio een perfecte oplossing. U kunt vanaf uw stoel / bed de viering in onze Kerk of een andere aangesloten Kerk beluisteren via de telefoonaansluiting en het stopcontact. Tijdens het luisteren bent u niet telefonisch bereikbaar. U kunt wel zelf bellen wanneer u hulp nodig heeft. Het kastje krijgt u in bruikleen. Bent u geïnteresseerd en heeft u nog vragen dan kunt u hiermee terecht op het secretariaat.