Ontdek onze kern

De vieringen worden voorgegaan door leden van het pastoraal team en door eigen parochianen die een actieve rol vervullen in het vormgeven van de geloofsbeleving. Werkgroepen bestaande uit vele vrijwilligers onderhouden persoonlijke contacten met parochianen, waardoor deze zich gesteund voelen in hun geloof. De geloofsgemeenschap maakt deel uit van de parochie Christus Koning. Het contact verloopt via het secretariaat.

Bleiswijk_olv-Visitatie.jpg
Bleiswijk-OLV-Visitatie-2017_CvA_fv.jpg
Bleiswijk-kruisweg-1_2017_CvA_fv.jpg Zeer bijzonder in de kerk is de uitbeelding van de kruisweg