Succesvolle familieviering Palmzondag

16 april 2019 - Bleiswijk

We kijken terug op een geslaagde Palmzondagsviering, de eerste familieviering nieuwe stijl.
Er waren heel wat gezinnen in de kerk. Hierdoor bezochten 25 kinderen de kinderwoorddienst in de pastorie.
De  kinderen hadden voor prachtige Palmpaasstokken gezorgd, die versierd waren met allerlei kleuren en lekkernijen.
Tegen het eind van de viering mochten alle kinderen hun stok nog eens extra in de lucht steken, zodat de mensen in de kerk ze goed konden bewonderen.
Ook Pastor Bladowski had een Palmpaasstok meegenomen. Hij toonde aan de kerkbezoekers zijn Poolse vorm van Palmpaasstok.
Daarnaast sprak hij over het gebruik van geurige Nardusolie, een balsemolie die tijdens het laatste avondmaal door Maria Magdalena werd gebruikt.
Na de zending en zegen mochten alle mensen die hier prijs op stelden zich laten bestuiven met deze geurige Nardus olie.
De volgende familieviering is zondag 7 juli.

Palmzondag 14-4-2019 (1).JPG

Palmzondag 14-4-2019 (2).JPG

Palmzondag 14-4-2019 (3).JPG

Palmzonag 14-4-2019 (4).JPG

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.