De Morgenster 2021-7

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens vieringen in de Keijzershof.

De Morgenster 2021-6

november 2021

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

Mgr. Dick Verbakel overleden

13 september 2022 - Bleiswijk

Vrijdag 9 september ontvingen wij het bericht dat op 68-jarige leeftijd oud-Bleiswijker Mgr. Dick Verbakel is overleden in het hospice van Bergschenhoek waar hij de laatste week verbleef.
In de laatste weken van zijn ziek zijn, was het zijn uitdrukkelijke wens om de kring van mensen klein te houden, omdat te veel contacten en correspondentie te zwaar zouden zijn.
Sinds 1986 was hij priester van ons bisdom Rotterdam.
De laatste jaren was hij met hart en ziel opnieuw werkzaam als pastoor, nadat hij decennia als vicaris en vicaris-generaal van ons bisdom actief was.

Vrijdag 16 september is er gelegenheid om afscheid te nemen van 16.30 - 18.30 uur in Maria van Jessekerk, Burgwal te Delft.
Aansluitend is er om 19.00 uur in dezelfde kerk een avondwake.
De uitvaart zal plaatsvinden op zaterdag 17 september om 10.30 uur in de HH. Laurentius en Elisabeth Kathedraal in Rotterdam.