Groep 5 van de Klimophoeve bidt de kinderkruisweg

11 april 2019 - Bleiswijk

Op woensdagmorgen 10 april kwamen kinderen van de Klimophoeve (groep 5) onder leiding van juffrouw Romy naar de kerk voor de kinderkruisweg om zich verder in te leven en voor te bereiden op het komende Paasfeest.
Pastoor Bladowski heette de kinderen welkom en vertelde iets over het laatste deel van Jezus leven.
Vervolgens gingen de kinderen onder begeleiding van een kinderkruis en twee kandelaars langs alle staties.
Na het bidden van de kruisweg kregen de kinderen gelegenheid voor het stellen van vragen.
Het grote schilderij voor in de kerk maakte wel indruk.
Ze zijn dan ook blij dat deze vorm van straf voor ons niet langer wordt toegepast.

Kinderkruisweg1.JPG

Kinderkruisweg2.JPG