Eten en ontmoeten: hartverwarmend

11 januari 2019 - Bleiswijk

Samen eten en ontmoeten. Diaken Vrijburg kookt samen met vrijwilligers graag een maaltijd voor u. De warme maaltijd op donderdagavond bestaat uit drie gangen, soep, hoofdgerecht en een dessert. Er wordt geen alcohol geschonken. Deelnemers zijn vanaf 17.00 uur welkom in het parochiehuis van de Willibrorbuskerk, Smitshoek 120 in Bergschenhoek. De maaltijd begint om 17.30 uur en eindigt om 19.00 uur. Voor de liefhebber is er daarna eventueel nog koffie of thee.

Opgeven kan tot uiterlijk drie dagen van te voren via 06 55142473 of
diakenvrijburg@parochiechristuskoning.nl.

De kosten bedragen 4,00 euro per persoon.

Ook voor Bleiswijkse parochianen is dit een hele leuke gelegenheid om met elkaar in contact te komen. De maaltijd van 10 januari werd door verschillende Bleiswijkers bezocht en werd als heel gezellig ervaren.

eten en ontmoeten.jpg